ŽUVIS / FISH

Jūros lydeka užkepta daržovėmis / Sea pike topped with vegetables

    • 3,70

(Jūros lydekos filė, keptos daržovės, sūris, bulvių košė, šv. daržovės) / (Sea pike fillet, fried vegetables, cheese, mashed potatoes, fresh vegetables)

Jūros lydekos kepsnys „Geišos sapnas“ / Sea pike roast „Geisha dream“

    • 4,10

(Jūros lydeka, vyno padažas su imbieru, ryžiai, šviežių daržovių garnyras) / (Sea pike, wine sauce with ginger, rice, fresh vegetable garnish)

Plekšnės filė vyno padaže / Flat fish with wine sauce

    • 3,70

(Plekšnių filė, vyno-grietinėlės padažas, bulvių košė, troškintos daržovės) / (Flat fish fillet, wine-cream sauce, mashed potatoes, braised vegetables)

Plekšnė žolelių patale / Flat fish in a herbal featherbed

    • 4,10

(Plekšnės filė kepta prieskoninių žolelių bei majonezo ir garstyčių tešloje, citrina, šviežių daržovių garnyras, skrudintos bulvės) / (Flat fish fillet cooked in herbal spices and mayonnaise-mustard pastry, lemon, fresh vegetable garnish, fried potatoes)

Lašišos filė pagaminta garuose su troškintomis daržovėmis / Salmon fillet steamed with vegetables

    • 5,00

(Lašišos filė, citrina, virti ryžiai, daržovės troškintos grietinėlėje) / (Salmon fillet, lemon, rice, vegetables cooked in cram)

Lašišos kepsnys su lazdyno riešutais / Roast of salmon with hazel nuts

    • 6,50

(Lašiša, citrina, lazdyno riešutai, sviestas, bulvių kroketai, šviežių daržovių salotos) / (Salmon, lemon, hazelnuts, butter, potato croquettes, fresh vegetable salad)